Thursday, February 24, 2011

Dpt Hadiah~


Salam~
nk cerita pasal hadiah plak..

ari tu,ade pegi GM Plaza..penat tul jalan kaki..huhuhu
pastu kai belikan ni kat ak..

Nama dia yekyek..comel kan..hehehe..suka sgt...thank you kai!!

Pastu, waktu PreGraduation Dinner plak, dpt hadiah dari Qatrun(kouhai)...sgt terkejut..

Terharu sgt2..cantik hadiah tu..


thank you Qatrun...love it very much..

Harini dpat result utk LAST SEM..Alhamdulillah...

dh dpt tarikh nk fly ngan beg..thankyou YPM..sponsor beg..

Lepas ni kte tunggu GRAD je..

eeh..lupe..kena kemas umah ni..oklah..

setakat ni saje..Salam~

3 comments:

cik_kerang said...

welcome..=)daijini shite ne..ehehehe...

Mus Ibrahim said...

nak adiah gak~

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)